5è TGN Soul City 2018, Sala Zero
15
mañana hasta 28.Abr 22:30

Cinquena edició de la cita de Tarragona amb la música soul i rhythm'n'blues: arriba el TGN Soul City 2018!!! Enguany proposem un doble cartell de luxe amb:

Divendres 27 d'abril | Sala Zero
22.30 h portes | 23 h concert
Shirley Davis & The Silverbacks (Londres / Madrid)

La londinenca Shirley Davis va ser apadrinada per la gran Sharon Jones, qui considerava que s'havia de convertir en la nova diva del soul europeu. Després d'una dilatada carrera que l'ha portat a viure a Austràlia i a compartir escenari i estudi amb Wilson Picket, Marva Whitney o la mateixa Sharon Jones, Davis s'ha instal·lat a Madrid amb la seva banda The Silverbacks. Amb ells edita aquest mes de març el seu segon àlbum, 'Wishes and wants'. Després d'una malaltia que va estar a punt de deixar-la fora dels escenaris per sempre, Shirley Davis & The Silverbacks tornen amb més força que mai, carregats d'himnes soul i disposats a fer valer la profecia de Sharon Jones.

Preu: 12 / 15 €. Abonament 2 dies: 18 €

------------------------------------------------------------------------------------------

Dissabte 28 d'abril | SALA ZERO
22.30 h portes | 23 h concert
Los Volcanes (Saragossa)

Neixen després de la separació de The Faith Keepers, una de les bandes de soul i boogaloo més importants que ha donat el nostre país. Ara tornen amb un format més reduït −5 membres− i amb una evolució estilística que els apropa al soul espanyol dels anys 60 de bandes com Los Ros. En realitat no és que hagin canviat molt les coses. The Faith Keepers ja eren un torrent d’energia, com bé sap qualsevol que els hagi vist en directe alguna vegada. D’altra banda, els projectes paral·lels d’alguns membres de la banda com Los Bengala o Bang! deixaven clar les seves influències sixties. I, sobretot, s’evidencien les inquietuds d’una generació de joves que coneixen la música negra però que al mateix temps se senten còmodes en terrenys més salvatges i directes.

Preu: 10 / 12 €. Abonament 2 dies: 18 €


Venda d’entrades: Shiva Music, H-Records, Entradium.com. Abonaments només a Entradium.com
Organitza: Vòrtex i Sala Zero
Amb el suport de Festival Internacional Dixieland Tarragona i Tarragona Cultura
Patrocina: San Miguel, Shiva Music, H-Records
Col·labora: Tarragona Ràdio

Conciertos Soul / Funk

más conciertos soul / funk que te puede interesar...

La nova diva del Soul a Europa, segons Sharon Jones, arriba a Mataró!

Shirley Davis, potent cantant australiana es ... leer más

Conciertos Soul / Funk