Teatro y espectáculos
Sáb.14.Abr 20:00
Cultura Altea, Altea

PENJAR UN VÍDEO EN YOUTUBE FENT UN STRIPTEASE?
Ambientada en els anys posteriors a la crisi, "Al DESNUDO. EL FULL MONTY MÁS DIVERTIDO" és un musical que explica la història d'un grup d'homes que se senten desnonats moral i professionalment. Farts que la seua economia depenga de les ajudes de l'estat o el sou de les seues dones, decideixen muntar un espectacle amb striptease final inclòs que pretenen gravar i penjar en Youtube, amb l'esperança que es convertisca en un vídeo viral i els reporte els diners suficients per a recuperar la seua autoestima i les seues vides.
Alguns dels millors èxits dels anys 70, 80 i 90, amb música i veu en directe, acompanyats per un fantàstic cos de ball.

¿COLGAR UN VÍDEO EN YOUTUBE HACIENDO UN STRIPTEASE?
Ambientada en los años posteriores a la crisis, "AL DESNUDO. EL FULL MONTY MÁS DIVERTIDO" es un musical que cuenta la historia de un grupo de hombres que se sienten desahuciados moral y profesionalmente. Hartos de que su economía dependa de las ayudas del estado o el sueldo de sus mujeres, deciden montar un espectáculo con striptease final incluido que pretenden grabar y colgar en Youtube, con la esperanza de que se convierta en un vídeo viral y les reporte el dinero suficiente para recuperar su autoestima y sus vidas.
Algunos de los mejores éxitos de los años 70, 80 y 90, con música y voz en directo, acompañados por un fantástico cuerpo de baile.