Mar.26.Dic a 27.Dic 20:00

Com cada any el dia de Sant Esteve el volem celebrar escoltant música en directe i aquest any ho farem a la Sala Breakout de Sabadell!

Els grups que participaran aquest any faran esforços per escapar-se de la família i oferir-nos un dels seus millors directes! (o pitjors... depèn de com vinguin de beguts de casa la iaia)

PREU:
Els altres anys de Canelonifest han sigut gratuits o a voluntat, aquest any farem pagar una taquilla mínima de 3€ per poder pagar les bandes, que moltes fan esforços per venir en un dia festiu com aquest. A més, la disposició de la sala d'aquest any ens permet gaudir d'un so millor que els anteriors Canelonis i unes quantes hores més de festa que altres anys. Esperem que ho entengueu, i que ens ajudeu a que ells en surtin contents. Com sempre la Llançadora és una associació sense anim de lucre i tot el que hem organitzat ha estat per pagar les bandes.

BANDES:

*ELL SOL (Sabadell-Holanda)
Experimenta amb l’acústica més primitiva, la fusta, les cordes…sense recórrer als efectes i deixant al descobert la seva veu cridanera i en clau de folk català. Amb tocs flamencs, de jazz, folk, clàssica, ètnica,…com ell es defineix MICRO-FOLK-CATALÀ-EXPERIMENTAL. ( descripció de Susanna Ayllon)

el podeu escoltar al seu Bandcamp :
https://ellsol.bandcamp.com/

*CUC (Sabadell)
Un guitarra de rock i rhythm and blues, una bateria de cor post-rock i vagatge folk experimental i un enginyer creen sonoritats atmosfèriques post-rockeres.

Influències
Slint, Mogwai, Explosions in the sky, Sonic Youth, Shellack, June Of 44, Enables...

els podeu escoltar al seu Bandcamp :
https://c-u-c.bandcamp.com/

*EL TERCER SEMESTRE (Sabadell)
El Tercer Semestre son de Sabadell, ja els coneixeu i cada dia ens sorprenen més, han ampliat la formació i després de veure'ls a la passada festa major de la ciutat hem volgut repetir! qui no repeteix canelons?

Estil: Mathrock, Progressiu,Instrumental,

els podeu escoltar al seu Bandcamp:
https://eltercersemestre.bandcamp.com/

*UDOL (Caldes de Montbui)
Format a principis del 2013
Els directes del duo et fan sagnar les orelles, somrius de felicitat i se't descol·loca el cap del coll , tot això mentres intentes contar la quantitat de pedals que porta en Roque, el guitarra. Èpic és poc per definir-los!

Estil: Rock, Sludge, psicodèlia

els podeu escoltar al seu Bandcamp:
https://udol.bandcamp.com/

Conciertos

más Conciertos que te puede interesar...más