Colis suspect (paquet sospitós) vol respondre a la pregunta ‘Què hi ha darrere de l’Europa Fortalesa?’ El plantejament posa el focus en les fronteres de la Unió Europea, on convergeixen les polítiques d’immigració i seguretat.

El documental compta amb deu entrevistes a experts en dret, migracions, seguretat, indústria armamentística i relacions internacionals. Les seves anàlisis s’articulen amb la història del Mohammed, poeta i activista pels drets de les persones sense papers.

Les diferents fonts exploren com es redefineix la idea de seguretat en l’actual context de crisi econòmica i alerta terrorista. Per què es fortifica Europa? A qui beneficia i a qui perjudica?

WEB: http://www.colissuspect.com/

**
El documental, una producció d'Arsomnia i LaColumna.cat, és un film que serà distribuit en festivals tan estatals com internacionals a partir del 2018. Abans, però, volem compartir el projecte amb tots aquells que hi estigueu interessats. Així doncs, teniu l'ocasió de venir a veure'l el proper dlluns al Pumarejo! Després de la visualització comptarem amb la presència de part de l'equip per fer debat al voltant de la qüestió.

L'acte serà gratuït, però el Pumarejo és una associació que requereix de la col·laboració de tots per realitzar les seves activitats, i per accedir-hi cal ser-ne soci (2€ a l'any).

Us hi esperem a tots!!

Actividades deportivas

más Actividades deportivas que te puede interesar...más