Conciertos
Jue.26.Abr a 27.Abr 22:00
Sala Wah Wah, Benimaclet

Entrada 6€ en taquilla

/////

BESCARA, DIÀSPORA i MALDATS. 3 bandes emergents de diferents racons del País Valencià que inicien el seu camí en l'escena musical valenciana amb propostes que exploren diferents vessants del rock.

DIÀSPORA venen des de la Marina Alta. Acaben de publicar videoclip del primer single "Temps" i aniran presentant cinc senzills més acompanyats de material audiovisual al llarg d'aquesta primavera. Amb lletres actuals i critiques mostren una posada en escena enèrgica que va de del rock al punk passant per riffs contundents.

MALDATS són un grup valencià amb estil musical propi. Una mescla de ritmes com són el rap, metal i dancehall amb els que pretenen donar frescor i soroll al directe. Han publicat dos senxills "Dilluns negre" i "La primera pedra" i actualment estan preparant el primer disc.

BESCARA és un projecte musical formar per 8 músics de Benimaclet. Amb el rock com a fill conductor i la fusió amb vents i dolçaina, presenten un directe contundent i ple d'energia amb un missatge cru plasmat a les seues lletres. Acaben de presentar el primer senzill 'Argelaga i pedres' i s'ho deixaran tot a l'escenari.

Enllaç: https://youtu.be/XEm5DdVkMic
Enllaç: https://youtu.be/ciNdz3j3l2U
Enllaç: https://youtu.be/gvA1ipN3lJg