Teatro y espectáculos
Dramèdia Teatre presenta Déu, Teatre Auditori Casal Riudomenc
10
Sáb.12.May 20:30
Teatre Auditori Casal Riudomenc, Riudoms

SINOPSI:
Déu o “Deus Ex Machina”, com també ens agrada anomenar-la, és una comèdia; bé més aviat dues comèdies en una o potser..., fins i tot en són tres. Millor us passem una recepta abans que s’obri el teló:
En un teatre de Broadway s’està assajant una obra ambientada a l’Atenes de l’antiga Grècia amb un fatal problema: no tenen el final de l’obra i el temps s’esgota. Un grup d’espectadors i actors assisteixen a aquesta mena d’assaig i observen bocabadats les terribles discussions que tenen Diabetis –l’actor- i Hepatitis –l’autor-. La comèdia està servida: teatre dins del teatre, amb personatges de l’absurd i divertits que comencen a pensar per sí mateixos i que posaran de relleu algunes de les grans preocupacions existencials de la humanitat. I a tot això: som tots actors i actrius d’una immensa obra de teatre creada per un Déu? Som lliures realment de prendre les nostres pròpies decisions i de no seguir tot allò establert?
Bé, queden avisats: vigilin els seus companys de fila. Estan segurs que són només simples espectadors...?

Ho organitza: Dramèdia Teatre

100 min
CAT

Entrades: 10€
(menors de 20 anys: 8€)

Entrades a la venda els dimarts a partir del 10 d'abril, de les 18.00 h a les 20.30 h. només a la taquilla del teatre, i el mateix dia de la funció, des d’1 hora abans de l’inici.

RESERVA D'ENTRADES: fins a 20 minuts abans de la funció, al 670 27 93 14, o a l'adreça dramediateatre@gmail.com.