Exposiciones, ferias y concursos
Mar.3.Abr a 3.May 10:00
Biblioteca Nou Barris, Santa Maria de Montcada

A partir del 3 d'abril i fins al 3 de maig de 2018 es podrà veure a la Biblioteca Nou Barris l'exposició fotogràfica i pictòrica: L’any a través del colors.

L’any a través del colors: Primavera, estiu, tardor i hivern. Aquesta exposició es compon d’un conjunt d’obres on el denominador comú és el cicle de les estacions i els colors que els són propis. Fonamentalment, verds per la primavera, grocs per l’estiu, marrons per la tardor i blaus per l’hivern.

Pintures i fotografies que reflecteixen la particular visió sensible dels autors sobre les diferents estacions. Les obres exposades representen una selecció dels treballs realitzats pels integrants dels grups de Fotografia i Racó Artístic del Servei de Rehabilitació Comunitària Dr. Pi i Molist.

Pel que fa a les tècniques i procediments pictòrics emprats, es tracta d’acrílics sobre tela, on s’ha cercat l’harmonia cromàtica en l'elaboració d’obres fetes en petit grup. A més, cadascun d’aquests quadres té el seu origen en un dibuix automàtic executat amb els ulls tancats, com havien fet, per exemple, alguns artistes surrealistes.


El Servei de Rehabilitació Comunitària Dr. Pi i Molist

El Servei de Rehabilitació Comunitària Dr. Pi i Molist atén persones amb malaltia mental amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat de vida, tot fomentant la seva autonomia personal i integració a la comunitat. Aquest conjunt de fotografies i quadres que ara s’exposaran s’han dut a terme en el marc de les diferents activitats que el centre ofereix per millorar la seva rehabilitació.

#bbcnNouBarris #Quèfemalesbiblios #Exposicions #Art