Iceage a Barcelona, Primavera Sound Festival
20

Si la venjança és un plat que se serveix fred, Iceage han esperat a que estigui congelat per donar-nos-el. Tampoc és que tinguin comptes pendents amb ningú, perquè els tres primers discos d'aquest quartet de post punk de Copenhaguen (Dinamarca) van ser aclamats unànimement per públic i premsa musical. Però Elias Bender Rønnenfelt, Dan Kjær Nielsen, Johan Suurballe Wieth i Jakob Tvilling Pless han esperat pacientment quatre anys per donar forma al seu quart àlbum, el primer que han gravat completament en analògic: es dirà Beyondless i sortirà el 4 de maig a través del segell Matador.

Si jutgem pels dos aperitius que han lliurat a manera d'avançament, no hi ha dubte que no hi haurà quart dolent: el primer, Catch It, és un himne de post punk apocalíptic i apoteòsic; mentre que Pain Killer, amb la col·laboració de la diva maleïda Sky Ferreira, és una oda vital a l'amor amb trompeta, saxòfon i trombó. En aquesta nova encarnació, Iceage són més profunds, més incisius, més rotunds. Beyondless sona a culminació d'una trajectòria irredempta, que va arrencar amb el tenebrós debut New Brigade el 2011 i que disc a disc ha anat sumant escletxes de llum dins la cova.

Amb tots aquestes credencials es presentaran Iceage en la seva pròxima visita al nostre país, que els aterrarà el 30 d'octubre a La (2) d'Apol·lo (Barcelona). Les entrades ja estan a la venda a un preu de 20€ a Redtkt i Ticketmaster. Taquilla: 24 €.

DIMARTS 30 D'OCTUBRE - LA (2) D'APOLO (BARCELONA)

Conciertos

más conciertos que te puede interesar...

Concert de Andrew-A group al SINESTESIA Barcelona Sants, 22.00, presentant nou cd gravat en directe el 2017 a bcn.
La ... leer más

Conciertos

Àlex Thomas es un gran guitarrista, excomponente y compositor BLUES ROCK en grupos como 'Mess', 'Hat Trick' o 'Blubend' y ... leer más

Conciertos


Tras su exitosa celebración del 20º Aniversario, llegó el nuevo disco de La Habitación Roja “Sagrado Corazón”.

... leer más

Conciertos
Firecracker Showcase: House of Traps, HoloVR, Lord of The Isles, imaginCafé
Gratis

[ENTRADA GRATIS / FREE TICKET]

El sello escocés Firecracker Recordings es uno de los más especiales y venerados de ... leer más

Conciertos


mañana hasta 21.Abr 21:00

ÒSCAR TORRES & BAND

El cantautor mataroní Oscar Torres torna a casa, torna al Clap amb el nou format ... leer más

Conciertos
mañana hasta 21.Abr 21:00

ÒSCAR TORRES & BAND

El cantautor mataroní Oscar Torres torna a casa, torna al Clap amb el nou format ... leer más

Conciertos


mañana hasta 21.Abr 22:30

Vuelve el Gökhan Sürer Quintet y su Oriental Psychedelic Progressive Jazz-Rock, para la presentación de su último disco, Chimera. En ... leer más

Conciertos