La Marató de tv3 2018, Cem Can Ricart
3

La MARATÓ de tv3
Un cop més col•laborarem amb La Marató de tv3. Aquest any recaptarem fons per a la investigació de les malalties infeccioses.
En aquesta edició hem preparat algunes novetats. Les activitats per a la recaptació de fons seran al llarg de tres dies, en els quals tots els que vulguin podran participar i col•laborar.
El dimecres 13 de desembre començarem amb una sessió de Glutis 10 a les 14h a la sala de fitness, a les 19h presentarem les noves coreografies de Grit. Prepareu-vos per una hora i mitja de pura adrenalina. Per a aquells que prefereixen el ball, a partir de les 19.30h tindrem una mega classe de Zumba en format XXL per què balleu fins que els peus no aguantin.
El dijous 14 de desembre començarem a les 14h amb una classe d’ Aiguagim amb la temàtica de Discodance. Per als que volen i els agrada entrenar força en grup us plantegem un entrenament de FORÇA a les 19h a la sala de fitness, però els que prefereixen meditar i connectar amb ells mateixos, la nostra monitora Aldana té preparada una sessió molt especial de dues hores de ioga a partir de les 19.30h.
Divendres 15 tots els que vulguin estan convidats a un walking a partir de les 10h del matí, on gaudirem de la bella ciutat de Barcelona, però si prefereixes els reptes i l'entrenament d'alta intensitat et convidem a una sessió d’ Spartans Colom a les 14h a la sala de fitness.
Apunta't a recepció i recorda que les activitats també estan obertes a no abonats del gimnàs.

T'esperem!

- Esp.-

La MARATó de tv3
Una vez más colaboraremos con La Marató de tv3. Este año recaudaremos fondos para la investigación de las enfermedades infecciosas.
En esta edición hemos preparado algunas novedades. Las actividades para la recaudación de fondos serán durante tres días, en los cuales todos los que deseen podrán participar y colaborar.
El miércoles 13 de diciembre empezaremos con una sesión de Glutis 10 a las 14h en la sala de fitness, a las 19h presentaremos las nuevas coreografías de Grit. Prepararos para una hora y media de pura adrenalina. Para aquellos que prefieren el baile a partir de las 19.30 tendremos una mega clase de zumba en formato XXL para que bailéis hasta que los pies no aguanten.
El jueves 14 de diciembre empezaremos a las 14h con una clase de Aiguagim con la temática de Discodance. Para los que quieren y les gusta entrenar fuerza en grupo os planteamos un entreno de força a las 19h en la sala de fitness, pero los que prefieren meditar y conectarse consigo mismos, nuestra monitora Aldana tiene preparada una sesión muy especial de dos horas de yoga a partir de las 19.30h.
El viernes 15 todos los que quieran están invitados a un walking a partir de las 10 h de la mañana, donde disfrutaremos de la bella ciudad de Barcelona, pero se prefieres los retos y el entreno de alta intensidad te invitamos a una sesión de Spartans Colom a las 14h en la sala de fitness.
Apúntate en recepción y recuerda que las actividades también están abiertas a no abonados del gimnasio.

¡Te esperamos!

Actividades deportivas

más Actividades deportivas que te puede interesar...más