Per si no ens tornem a veure al Teatre el Magatzem, Teatre el Magatzem - Cooperativa Obrera
14

TEATRE MUSICAL

Daniel Anglès presenta “Per si no ens tornem a veure” de Marc Sambola i Alicia Serrat.

Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

"Per si no ens tornem a veure" és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a comèdies com Leonci i Lena, El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

RECOMANAT A:

Tots els apassionats dels teatre musical, aquest és un musical diferent, sorprenent i de factura escènica impecable. També a totes aquelles persones que han estimat o que volen estimar i sobretot per tots aquèlls que no creuen en l´amor.

PREU ENTRADA // 14€ – 12€ anticipada – 10€ socis/es COT

Les entrades entrades es poden comprar:

ANTICIPADES:

· A les oficines de la Cooperativa Obrera Tarraconense, al C/Fortuny, 23 1a planta – 977211148. De dilluns a divendres de 16 a 20 h.
· Al Bar La Cantonada (C/ Fortuny 23 baixos)
. A través de: bit.ly/venda-entrades

GUIXETA:

· Una hora abans a la taquilla del teatre.

Més informació a: www.cotarraconense.cat/per-si-no-ens-tornem-a-veure

Teatro y espectáculos

más Teatro y espectáculos que te puede interesar...más