Mar.12.Dic 21:00
Sala el Cau, Tarragona

DIMARTS 12 DESEMBRE
Sala EL CAU, Tarragona
21.00h, entrada gratuïta
_______________________

Plastic Pinks es van formar el gener de 2013 i des de llavors han mantingut la integritat del seu so energètic, fins i tot després de passar per alguns canvis de formació. Coneguts per les seves actuacions carismàtiques i el seu compromis amb la seva música enèrgica,no sembla que s'estiguin ralentitzant en cap moment. Una vegada van trobar-se al camí amb AJ Dávila (Terror Amor / Davila 666) i els va ajudar a obrir-se camí a futurs itineraris on van promocionar els seus diferents llançaments. Entre aquests llançaments van tenir molts moments importants, com tenir el seu disc de 7" publicat al segell d'Atlanta Die Slaughterhaus Records, amb cançons com "Fui" i "Kelly". Més endavant, van publicar el seu disc digital / cassette, "Livin 'On the coast", a través de Wiener Records. Aquest particular EP va impulsar la banda més enllà que va ajudar a avançar cap al seu àlbum "Sunnyside Rabbits" (gravat / produït per AJ Davila) amb Burger Records. Durant la gira de tres mesos de Sunnyside Rabbits, la banda es va presentar a Daytrotter, així com un concert a KEXP de Seattle, que van afegir més vent a les seves veles.

Després de tocar diversos festivals importants, com III POINTS, SXSW, Burgermania, Atlanta Mess-Around i haver tocat amb bandes de la talla d'Unknown Mortal Orchestra, Warpaint, King Krule, Run The Jewels, RJD2, Ty Segall, Black Lips, Shannon i The Clams, The Spits, Thee Oh Sees, Hinds, La Luz, The Coathangers, Wand, Natural Child, DIIV, Neon Indian, Blood Surfer, Jacuzzi Boys, Kim i The Created, Jaill, Unitat de Destrucció, The Garden, Iceage i Night Beats, entre d'altres, només pots preguntar-te a tu mateix; Què ve després de Plastic Pinks?

El seu nou llançament, "El Animal", és un EP de sis cançons sota l'etiqueta de Ghost Drag Records. Plastic Pinks ha pres el seu temps per treballar en aquest proper llançament explorant un so més ampli i un enfocament menys restrictiu. Per a això van obtenir l'ajuda de Gordon Raphael (productor de "The Modern Age", "This is it" i "Room On Fire" de The Strokes) per a fer les mescles, així com els seus pròxims àlbums, com a forma de captura una nova era de Plastic Pinks. També estan treballant en el seu següent àlbum anomenat "Do not Forget The Mischief" amb l'ajuda del seu amic Robert Peters (Fuzz Baby Records) que va gravar i coproduir "El Animal" perquè fos publicat aquest 2017.

Conciertos

más Conciertos que te puede interesar...más