Taller de vayu yoga wheel amb la Kaitlyn Patrizia, Ioga Girona
25

Després de l'excel·lent acollida que va tenir al novembre, avancem encara amb un nou taller amb la Kailyn. Vam gaudir de la roda en mil postures i equilibris, i encara més de la seva simpatia i calidesa. Vine i guanyaràs en flexibilitat, però sobretot en motivació i alegria. Pots veure fotos del que vam fer aquí
Si busques una manera d’obrir tot el cos, guanyar flexibilitat, força i a la vegada divertir-te amb noves maneres creatives d'avançar amb la pràctica, aquest taller t’encantarà.
La Vayu Yoga Wheel està feta a Barcelona per la professora de ioga, Kaitlyn Patrizia ( @kaitlynpatrizia) i en el taller, la Kaitlyn presentarà una varietat d’exercicis, postures i flows per a tots els nivells per començar a despertar la força del centre i per aprofundir en els estiraments, així mateix guanyant flexibilitat.
L’ús de la roda fa que les assanes més difícils i complicades siguin més accessibles a tothom. Practicarem una mica de tot, des de flexions cap enrere fins postures invertides – i així ens connectarem amb l’energia del cos per poder aprofitar la roda al màxim.

No dubtis més!
Tothom pot venir al taller sense experiència prèvia.
I portarem rodes per a tothom per fer servir durant el taller, no cal tenir-ne una.

Aportació: 25€
Informació: hi@kaitlynpatrizia.com

Cal inscripció prèvia, al botó de la pàgina.

Salud y bienestar

más Salud y bienestar que te puede interesar...más