Taller Preparem l'Hort d'Estiu al Jardí Botànic de Sóller, Jardí Botànic de Sóller
15

En aquest taller amb Llorenç Payeras aprendrem a preparar el planter d’hortalissa i el terreny de l’hort. Ens familiaritzarem amb la rotació de cultius, associació de cultius i els seus beneficis i la importància de la diversitat biològica a l’hort. El taller constarà d’una part teòrica i al final de la sessió es farà una demostració de com preparar el planter i es donarà a cada uns dels participants, llavors de diferents varietats d’hortalissa per a que pugueu fer el planter a casa i començar el vostre hort d’estiu.

El preu de l’activitat és de 15 € i és gratuïta en el cas de ser soci del JBS. Les places són limitades de manera que cal inscriure’s abans de dia 19 de febrer al 971 63 40 14 o enviant un correu electrònic a educacio@jardibotanicdesoller.org.

---------------------------------------------------------------

En este taller con Llorenç Payeras aprenderemos a preparar el plantel de hortaliza y el terreno para el huerto. Nos familiarizaremos con la rotación de cultivo, asociación de cultivos y sus beneficios y la importancia de la diversidad biológica en el huerto. El taller constará de una parte teórica y al final de la sesión se hará una demostración de cómo preparar un plantel y se dará a todos los participantes, semillas de variedades de hortaliza para que podáis preparar el plantel en casa e iniciar vuestro huerto de verano.
El precio de la actividad es de 15 € y es gratuita en el caso de ser socio del JBS. Las plazas son limitadas de manera que se debe hacer la inscripción antes del día 19 de febrero en el 971 63 40 14 o mandando un correo electrónico en educacio@jardibotanicdesoller.org.

Talleres

más Talleres que te puede interesar...

WORKSHOP DE INTERPRETACIÓN CINEMATOGRÁFICA
La improvisación en cámara, experimentar la potencialidad expresiva del cuerpo en cámara. ... leer más

Talleres