Rutas y excursiones
Sáb.19.May 6:00
BiciEscapa, Sabadell

Un any més torna la Transcat! Aquest 2018 torna al seu format original de 2 dies després de dos anys seguit gaudint de la SúperTranscat. Atenció! pels assidus de la ruta aquest any serà el cap de setmana després de la Salut i pedalarem dissabte i diumenge, estem parlant doncs dels dies 19 i 20 de maig.

Aquest any sortirem de Figueres, com vem fer el 2009, farem una ruta similiar però amb variacions. Estem treballant amb els recorreguts, quan els haguem concretat us ho farem saber.

Reserveu-vos ja els dies i no us quedeu sense inscripció!

RECORREGUT:

1a ETAPA: Agafarem el tren fins a Figueres i començarem a pedalar cap a Sabadell, on acabarem l'etapa? pròximament ho sabreu!

2a ETAPA: sabem que arribarem a Sabadell el diumenge, el recorregut us l'informarem de seguida que el tinguem definit.

En total recorrerem uns 200kms

INSCRIPCIÓ:

Tan aviat com haguem quadrat preus amb allotjaments i restaurants us informarem del preu de la inscripció, com sempre ens ajustarem el màxim. Podeu reservar plaça a través de la web del club: http://bit.ly/2EzgNaw


Mentrestant seguim preparant amb il·lusió la Transcat'18, us hi esperem!


És obligatori l'ús del casc i disposar de la llicència ciclista. L'Escapa Club no es responsabilitza de cap dany que els participants puguin patir en el transcurs d'aquesta activitat (o provocar a tercers).