El Tropical Fest va néixer el 2017 al Clap amb l’objectiu de convertir-se en una cita anual que mostrés el talent i la potència de l’escena musical del Maresme. Després d’una exitosa primera edició amb Pachawa Sound, System Beat i Zoom Musiqueta, el pròxim 25 de maig torna amb un cartell que reuneix dues de les propostes més emergents de la zona.: Pachawa Sound i Andana.

PACHAWA SOUND

Pachawa Sound un cop més arrenquen temporada al Clap presentant nou directe. Després del seu debut Elemental (U98 Music, 2017) i la publicació d’un tema inèdit - “Imagina”- el passat març, arriben amb l’estatus de ser aquell grup que comparteix cartell amb els principals noms de l’escena musical a Festivals, Sales i Festes Majors de Catalunya, Euskal Herria i França, i sorprèn el públic, se’l guanya i creix el seu prestigi i projecció amb el boca-orella. Un projecte demolidor, format per nou músics de Vilassar de Mar i Mataró, que ha convertit el directe en la seva millor arma. Una proposta en sintonia amb la dels grups internacionals més trencadors I d’avantguarda del camp de les músiques del món, amb un repertori sòlid, sense fissures que transita pel reggae, hip hop latin I l’electrònica.


ANDANA

Andana és una projecte que puja amb força des de la ciutat de Mataró. Format el 2016, com tantes bandes emergents, va començar interpretant en concert un repertori format pels seus artistes preferits, grans noms del reggae, per a ràpidament anar incorporant temes propis. Al Tropical Fest estrenaran en directe les cançons que formaran part del seu imminent disc de debut. Un treball on utilitzen la força i el ball de la música jamaicana com a canal d’expressió d’unes lletres carregades de denúncia social i que els ha de situar com un dels nous grups a seguir de la música catalana.

Conciertos

más conciertos que te puede interesar...

THEM DIRTY ROSES

Nacidos y criados en la arcilla de Bama, estos chicos son tan sureños que viene enseñando ... leer más

Conciertos

[ENGLISH TRANSLATION BELOW, SCROLL DOWN]

La cantautora Tori Sparks lleva Nashville a Barcelona, con un concierto en el formato ... leer más

Conciertos


The Garnet és un trio creat amb la intenció d'aportar quelcom diferent a l'escena musical, amb un gran nombre de ... leer más

Conciertos
Buenas intenciones, La Sonora de Gràcia
6,5

L'alegria i el ritme de la rumba i els tangos, la passió i sensibilitat de les coples i els boleros, ... leer más

Conciertos


Concert tribut Alaska al Sarau08911, Sarau 08911
12

Concert tribut a ALASKA amb REY DEL GLAM al SARAU8911
Divendres 27 d'abril a les 23:30 h
Entrades anticipades ... leer más

Conciertos
Bass Channel #10 - Righteous Way feat Georges Palmer, Sala La Mirona
6

Desena edició del BASS CHANNEL a Sala La Mirona!!

Aquest cop amb una edició molt especial amb el sound ... leer más

Conciertos


Pausa és una obra ideada per l’artista multimèdia Benton C. Bainbridge i la flautista i compositora Barbara Held que explora ... leer más

Conciertos