Conciertos
Dom.13.May 12:00
Casa de la Música Mataró, Mataró

Co-organitzat amb l'associació de Veïns del barri de Pla de Boet

El Vermut Musical és un concert que fem el un diumenge de cada mes en un indret de Mataró, amb música de Km. 0, i en un ambient agradable i familiar.
L'acte el coorganitza la Casa de la Música Mataró amb una Associació de Veïns de Mataró, i és sempre un concert gratuït.

MAIG - BARRI DE PLA DE BOET

Jove cantant i compositora nascuda a Mataró. Ve a presentar-nos els temes del que serà el seu primer treball discogràfic, que inclou temes propis en anglès i en català. Cançons que flueixen entre el pop i el jazz i que són plenes de sensibilitat i calidesa.
La Gessamí s’introdueixi en el món de la música des de ben petita, gràcies a la passió dels seus pares. Tot i que el piano sempre l’ha acompanyat, la seva especialitat és la veu. El 2015 pren la decisió de marxar uns mesos d’Erasmus per a formar-se com a “singersongwriter” a la Popakademie Baden-Württemberg (Mannheim, Alemanya) i el 2017 es gradua en cant modern a l'ESMUC. Gràcies a ser guanyadora del concurs Live Your Music 2016, organitzat per UME (Unión Musical de España) a la Sala Bikini. Diumenge 13 ve a presentar-nos el seu primer disc: "White Flowers"(Segell Microscopi, 2018), que inclou onze temes propis en català, anglès i castellà plens de delicadesa i expressivitat.

Gessamí Boada - veu i teclats
Bernat Guàrdia - baix
Pep Terricabras - bateria

www.gessamiboada.com